Pris

När du behöver anlita en rörmokare finns det några viktiga saker att tänka på. Ta alltid in offerter från flera företag och hör dig för så att du får en kunnig hantverkare till rätt pris. Det kostar en slant att anlita en men lönar sig ofta i slutändan.

Vad är ett rimligt pris på rörmokare i Norrköping?

Så mycket kostar det

En rörmokare kostar mellan 450-600 kronor i timmen beroende på företag & ROT-avdrag samt vilken sorts arbete som ska utföras. Ett tips är att alltid ta in offerter från flera företag så att du kan jämföra pris på rörmokare i Norrköping med omnejd. Det kännas dyrt att anlita en rörmokare men alternativet läckor och reparationer är många gånger en kostsam och långdragen historia.

Att konsultera en rörmokare i tid kan till exempel förebygga läckage som ofta blir en onödigt dyr historia. En jourutryckning kan dessutom kosta över 1 000 kronor i timmen. Vid kontakt med försäkringsbolag vid eventuell skada är det viktigt att kunna visa upp kvitto på att arbetet är fackmannamässigt utfört.

Inte bara avlopp

En kunnig och utbildad rörmokare och VVS-montör är expert på allt som har med vatten- och avloppsledningar att göra. De kan allt om varmvattenberedare, pumpar och pannor, byte av blandare och installation av tvättmaskiner. Om du inte är säker på vad felet är kan du alltid anlita en rörmokare för felsökning och därefter be om en offert för att åtgärda problemet.

Att tänka på

En rörmokare kostar oftast mellan 450-600 kronor i timmen men är väl värt pengarna för att slippa större olyckor eller reparationer. En jourutryckning kostar det dubbla och läckage kan bli en dyr historia. Anlita alltid en rörmokare när du har problem med vatten- och avloppsledningar. Det är viktigt att kunna visa upp kvitto på att arbetet är fackmannamässigt utfört om du behöver kontakta ditt försäkringsbolag.